Најновије

ПУТИН НАРЕДИО ОДБРАНУ СРБИЈЕ И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Ево како је Русија због Срба ударила шамар западу!

Руска подршка референдуму у Републици Српској логична је јер је Русија од почетка имала увид у оно што се дешава с наметнутим одлукама високих представника у БиХ и никада није подржавала правно насиље, рекао је председник Републике Српске Милорад Додик.
Додик и Путин (Фото: predsjednikrs.net)

Додик и Путин (Фото: predsjednikrs.net)

Додик је нагласио да је Русија једина остала доследна у примени и поштовању Дејтонског споразума, чијем је потписивању и сведочила. Он је изразио захвалност Москви на подршци и подсетио да је референдум неминовност, ако не буду испуњени захтеви Републике Српске. – Постоји пристрасност у односу на један народ – босанске Србе на државном нивоу – каже портпарол руског министарства спољних послова Бикантов. Подсетимо, Русија је на иницијативу Владимира Путина, а због Србије и Републике Српске уложила вето на резолуцију о Сребреници у УН коју је предложила Велика Британија, што је још један вид помоћи Србима из Москве!
Прочитајте још:ХОЋЕ ЛИ БИТИ ПРАВДЕ ЗА СРБЕ: И даље без суда за злочине ОВКВучић: Нећемо да будемо земља која Немачкој прави проблемеПОМОЋ СВОЈИМА: Мађарска донира три милиона евра војвођанским Мађарима
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА