Најновије

НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ: Србија је извор најлепших и најбољих вагина!

БЕОГРАД - Све више Српкиња сужавањем подмлађује своју вагину. Ова интервенција је у нашој земљи јефтинија него било где у свету (кошта свега 200 евра) и управо због тога жене из иностранства скоро свакодневно долазе у Београд и Нови Сад. Како интервенција креирања новог женског полног органа код нас кошта свега 2.000 евра, Београд је обавезна станица и за мушкарце који мењају пол.
Супер вагина за широке масе (Фото: Pixabay)

Супер вагина за широке масе (Фото: Pixabay)

- Генитална естетска хирургија постала је део пластичне хирургије и стално се шири - започиње причу др Светлана Јанковић Ражнатовић, гинеколог у ГАК “Народни фронт”. Како објашњава, вагинопластика је хируршка интервенција креирања или сужавања вагине, док постоји и неовагинопластика, креирање нове вагине, углавном када је у питању хируршка промена пола. - Хируршко сужавање вагине мислим да није неопходно и да је само део општег тренда да жене у свему морају бити савршене. У сваком случају, неопходна је добра процена коме је и када та врста хируршке интервенције заиста потребна. Пацијент мора увек да има на уму да свака хируршка интервенција носи са собом све компликације везане за зарастање ране, крварење, стварање ожиљака, могуће инфекције и слично - каже др Јанковић Ражнатовић.
Прочитајте још:НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА СЕ СКИДА: Атина Ферари к’о од мајке рођена! (ФОТО)Такви сте каква вам је крвна група…
Ову интервенцију не покрива здравствено осигурање и њена цена у иностранству се креће од 2.000 до 10.000 евра. Код нас кошта око 2.000 евра и управо због тога велики број мушкараца који мењају пол "по своју вагину" долази управо у Београд. Извор: 24sata.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА