Најновије

СРПСКИ РАКЕТНИ СИСТЕМ ОД КОЈЕГ СТРАХУЈЕ НАТО: Бумбар! (ВИДЕО)

Популарни ЈуТјуб канал "Armed Forces Update", који се бави праћењем најновијих достигнућа у области војне индустрије, српски краткодометни против-тенковски ракетни систем "Бумбар" је представио са одушевљењем под насловом "Незгодно изненађење за војску Америке и НАТО-ов тенк Леопард 2".
Бумбар (Фото: ЈуТјуб)

Бумбар (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, овај ракетни систем је производ српског знања и носи назив "Бумбар", а реч је о ракетном систему који је лако преносив. Прецизан је до 600 метара, а може се користити и дању и ноћу, док је посебна ствар код њега и то што је погодан и за градске уличне борбе. Он има лансер и у том случају је могуће гађање до 600 метара, а уколико се користи са рамена прецизан је до 95% на даљини од 300 метара. Реч је о ракетном систему са системом за навођење. Фантастичан спот који су објавили "Armed Forces Update" најбоље показује колико је ова алатка феноменална на фронту! Погледајте!
Прочитајте још:ХИТЛЕРОВА ЕВРОПСКА УНИЈА: Командир пука „Азов“ у Европском парламенту!?Француски шпијун тврди: Сребреница је лаж којом се оправдава Олуја
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА