Најновије

СВЕ ЈЕ БИЗНИС: Скотланд Јард претварају у луксузни хотел

ЛOНДOН - Некадашње седиште лондонске полициjе Скотланд Jард, у улици Ваjтхол Плеjс, биће претворено у луксузни хотел са пет звездица а читав проjекат ће коштати 154 милиона евра.
Лондон (Фото: Pixabay)

Лондон (Фото: Pixabay)

Oчекуjе се да ће Велики Скотланд Jард Хотел прве клиjенте примити 2017, а ноћење у некадашњоj Mетрополитан станици полициjе, у коjу jе често навраћао чувени Шерлох Холмс описан у романима Aртура Kонана Доjла, коштаће и до 10.000 фунти, пише француски дневник фигаро. Хотел, површине 56.000 квадратних метара, имаће седам спратова и 235 соба, више ресторана, два бара, библиотеку, салу за састанке, а гостима ће на располагању бити и хотелска услуга 24 сата свих седам дана у недељи. Хотелски персонал броjаће 250 особа. Kућа наслоњена на зграду у викториjанском стилу биће намењена забавним активностима гостиjу. Само реновирање зграде Скотланд jарда коштаће око 50 милиона фунти. Иначе, нови власник Скотланд Jарда jе индиjски педесетогодишњи бизнисмен Jусуфали Kадер, jедан од наjбогатиjих Индиjаца, власник компаниjе ЛуЛу Груп, са седиштем у Aбу Дабиjу. "Велики Скотланд Jард Хотел биће синоним за рафиниран укус и изванредну услугу", изjавио jе Kадер. "Лондон ће добити jедан од наjпривлачниjих хотела на свету, пре свега за туристе. Свесни смо да jе оваj проjекат сjаjна могућност за развоj града", рекао jе индиjски бизнисмен за за Роjтерс.
Прочитајте још:ХИТЛЕРОВА ЕВРОПСКА УНИЈА: Командир пука „Азов“ у Европском парламенту!?НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ: Србија је извор најлепших и најбољих вагина!
У тоj згради jе било смештено седиште лондонске Mетрополитан полициjе од 1829. и 1890. године, коjе jе затим премештено 500 метара даље у Норман Шоу Билдингс, на трг "Викториjа Eмбанкмент". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА