Најновије

Трамп: Доста је Америка била "полицајац Европе"!

САД - Милионер и кандидат за председника САД-а, Доналд Трамп, изјавио је за СиЕнЕн да Крим треба да буде питање којим ће се бавити Европа, а не Сједињене Америчке Државе.
Трамп - једна нова Америка (Фото: ЈуТјуб)

Трамп - једна нова Америка (Фото: ЈуТјуб)

То је проблем Европе која је у блиској вези са Кримом и која има тесне економске везе са Русијом, а не проблем Америке, каже Трамп и истиче да Америка пречесто изиграва "полицајца Европе", видно изражавајући неслагање са таквом улогом Сједињених Америчких Држава. Крим је у највећој мери проблем Европе и Европа је та која треба да изражава незадовољство, а не Америка, каже он. Он је такође изразио чуђење што Немачка има малу улогу у том питању, јер како каже "Немачка је богата и моћна земља". Подсећамо, кандидат са највећим растом подршке међу гласачима је управо Доналд Трамп. Једна од изјава којом је скренуо пажњу на себе је да би он, уколико би постао председник САД-а, био "пријатељ са Путином".
Прочитајте још:АМЕРИКА ПОНОВО УДАРА: Нови напад на РусијуПОЛУДЕО ЗБОГ ОЛИМПИЈАДЕ: Билт тражи планине у Пекингу!
"Проблем је у томе што Путин не поштује Обаму. Обама не зна да гради добре односе са другим земљама." - рекао је тада Трамп. "Мислим да би се ја и Путин веома добро слагали. Ја бих био пријатељ са Путином." - рекао је ексцентрични милионер. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА