Најновије

Премијер: Веће пензије до краја године, следеће повећање у 2016.

Премијер Србије Александар Вучић поручио је данас пензионерима, посебно онима са најнижим примањима која нису смањивана, да ће већ пред крај године имати веће пензије, које ће, како је додао, бити повећане и следеће године.
Александар Вучић (Фото: РТС принтскрин)

Александар Вучић (Фото: РТС принтскрин)

Он је поручио у Црној Трави да ће ускоро пензионери моћи да кажу да не само "могу да преживе, већ да могу да живе". Посебно се осврћући на пензионере са најнижим примањима, премијер је рекао да повећања њихових пензија неће бити "Бог зна шта", али да су они зарадили да буду награђени. "Посебно за вас са малим пензијама, желим да каžем да ћете већ пре краја године имати веће пензије, неће то бити бог зна шта, али 300,400 или 500 динара више, то сте ви зарадили. Ми смо успели као држава да се озбиљно односимо и да не трошимо од онога што треба да остане нашој деци, већ да трошимо оно што имамо", поручио је премијер и додао да ће та повехцања бити настављерна и у следећој години.
Прочитајте још:Китаровићева Београду: Не сејте ново семе злаТАЧИ ЛАГАО ЗА УНЕСКО: Косово уопште није поднело захтевЗБУЊЕН ИЛИ ЛУД: Шутановац се сећа „жртава 5. октобра“ на Дан Олује
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА