Најновије

ВОКРИ: Косово ће наредне године бити примљено у УЕФА

ПРИШТИНА - Председник фудбалског савеза Косова Фадиљ Вокри рекао је данас да је тај савез близу договора о пријатељској утакмици са Буркином Фасо.
Вокри (Фото: Јутјуб)

Вокри (Фото: Јутјуб)

"Наш савез је близу договора са Буркином Фасо да одиграмо пријатељску утакмицу 6. септембра. Утакмица би се највероватније играла у Приштини", казао је Вокри током гостовања на другом програму косовске телевизије. Поједини медији наводе и да би репрезентација Косова могла бити укључена у квалификације за Светско првенство 2018. године у Русији, а Вокри је казао да ће све бити јасније у марту. "Многе ствари ће бити јасније у марту, када очекујемо званичан пријем Косова у (Европску фудбалску унију) УЕФА. Тада ће укључивање Косова у неку од квалификационих група бити много лакше", рекао је Вокри. Он је три сезоне играо у нападу Партизана, који вечерас игра против Стеауе у трећем колу квалификација за Лигу шампиона. "Пласман Партизана у Лигу шампиона био би врло битан за фудбал у целом региону. Мора вечерас да игра опрезно и паметно, јер је Стеауа искусна екипа која зна да казни сваку грешку", рекао је Вокри.
Прочитајте још:ОДУВАЛИ АМЕРЕ: Српски ватерполисти у полуфиналу Светског првенстваХЕНДИКЕП: Американци забранили Бобију Марјановићу наступ за репрезентацију!УЕФА КРИЈЕ КАРТЕ О КОСОВУ: Не спекулишемо информацијама
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА