Најновије

Пол: Вашингтон финансира Исламску државу

ВАШИНГТОН - Ренд Пол, један од кандидата за председника САД-а, рекао је да Вашингтон не може победити Исламску државу, образлажући да САД индиректно учествује у финансирању те терористичке организације.
Ренд Пол (Фото: ЈуТјуб)

Ренд Пол (Фото: ЈуТјуб)

Републиканац Пол каже да "руководство САД-а пружа подршку терористичкој организацији "Исламска држава" тако што финансира њихове савезнике. "Вашингтон финансира "умерену сиријску опозицију", а та средства одлазе директно Исламској држави." - тврди Пол.
Прочитајте још:Арктик је био и остаће рускиКустурица: Не може Шешељ у град!
"Исламска држава је на тај начин добила једну милијарду америчких долара у виду америчких возила "Хамер". Ми то морамо обуставити, прекинути финансирање њихових савезника." - поручује Пол, пренела је агенција РИА Новости. Ренд Пол је син Рон Пола и обојица су познати по републиканским ставовима који Америку виде као позитивног фактора у свету. Ренд Пол се противи промоцији геј прајд идеологије, учешћу Америке у ратовима широм света, агресивној спољној политици Беле куће и залаже се за економске системе који ће онемогућити тајкунима да злоупотребљавају институције у циљу све већег богаћења. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА