Најновије

ИВИЦА ДАЧИЋ: Хрвати су срамота за Европу

БЕОГРАД - Хрватски јавни сервис прекинуо је директан пренос после финалне утакмице Србије и Хрватске у ватерполу, у делу кад је две репрезентације требало да приме медаље, али и да се интонира српска химна „Боже правде“!
Ивица Дачић (Фото: Танјуг принтскрин)

Ивица Дачић (Фото: Танјуг принтскрин)

Цео регион је устао на ноге, те је ово постала једна од централних вести и тамошњих медија.

Не подносе пораз

- Не могу да дам изјаву јер ја то нисам видео, нити учествовао у томе на било који начин. Пошто ми ви сад дајете информацију, ја ћу сад затражити да ми неко поднесе некакав извештај - правдао се Радман у изјави Куриру. Шеф српске дипломатије Ивица Дачић рекао је да га је ситуација с прекидањем телевизијског преноса подсетила на ону током доделе медаља у кошарци из 1995. године, кад су Хрвати сишли с постоља. - Срамота! Тако се не понаша земља која је чланица Европске уније, а Хрватска то јесте - нагласио је Дачић. Дејан Јовић, бивши саветник некадашњег председника Хрватске Иве Јосиповића, овај потез ХРТ такође је окарактерисао као још једну велику срамоту.

Националистички став

- Спремни су да понизе хрватску репрезентацију, која је освојила сребро, само да не бисмо гледали Србе победнике. ХРТ, наравно, претпоставља да нико од њихових претплатника не навија за Србију, а још мање да има оних којима су драга оба тима - написао је Јовић на Твитеру.
Прочитајте још:ЧУДО НЕВИЂЕНО: На челу специјалног суда за ОВК – Американац!ДИПЛОМАТЕ СТИЖУ: Лавров, Кери и Штајнмајер долазе у БеоградЂурић подсетио: ЕУ је статусно неутрална!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА