Најновије

КАДИРОВ НЕУМОЉИВ: Ђаволима нема повратка у Чеченију!

ГРОЗНИ - Шеф Чеченске републике Рамзан Кадиров изјавио је, да је повратак у Чеченију забрањен за све који су одлучили да се придруже редовима Исламске државе (организације забрањене у Русији одлуком Врховног суда), и да се боре на њиховој страни.
Рамзан Кадиров (Фото: LifeNews.ru)

Рамзан Кадиров (Фото: LifeNews.ru)

„Данас смо се на састанку, на којем је присуствовао комплетан актив Републике договорили да повратка у Чеченију онима који су изабрали ИСИЛ нема нити ће икада бити. Ако су одлучили да се боре, нека ратују и умиру тамо, у Чеченији нам нису потребни“. Истовремено, политичар је изјавио да је превентивни рад који су извеле републичке власти, полицијски службеници, припадници свештенства и чланови омладинских организација, већ дао позитивне резултате. - Друштво најоштрије осуђује, не само оне, који су отишли у Сирију или Ирак, већ и оне који су дали моралну подршку ђаволима. Нагло се смањило, практично свело на нулу прикључивање редовима ИСИЛ организације - рекао је Кадиров.
Прочитајте још:Летонија подиже зид на граници са Русијом: Погледајте под којим изговоромУКРАЈИНА СПРЕМА ОПШТИ НАПАД: Генералштаб одобрио својим јединицама „употребу артиљерије“
Изгвор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА