Најновије

МИХАЈЛОВИЋ: Приватизација Телекома добра за економију

Потпредседница владе Зорана Михајловић изјавила је данас да је приватизација Телекома добра за српску економију и да влада продају те компаније не користи као "предизборни трик".
Зорана Михајловић (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Зорана Михајловић (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

"Имајући у виду податке како функционише компанија и проблеме са којима се сусреће и, са друге стране, нашу жељу да се она развија, потпуно је природно да се иде у тај процес", рекла је Михајловић на конференцији за новинаре у просторијама СНС, чија је потпредседница. Она није желела да лицитира са износима нити заинтересованим компанијама пре одлуке о ужем избору, која би требало да буде донета до понедељка. Министарка је, одговарајући на констатацију новинара да ће Телеком можда бити продат у предизборној години, рекла да влада не користи продају Телекома као предизборни трик, истичући да је много тога урађено током само ове године јер се влада определила да испуњава постављене циљеве и доноси тешке одлуке како би се уредило друштво и држава. "Чинимо тешке потезе, од фискалне консолидације, решавања предузећа у реструктурирању. Ако бисте за сваку ствар говорили да је предизборни трик... То су тешке одлуке... И одлука о приватизацији за неке је тешка, за неке лака, а ми сматрамо да је добра за економију Србије и тако водимо политику владе, а не да ли је предизборни трик или не", рекла је Михајловић.
Прочитајте још:Највећи пад кинеског јуана у историјиНови пад рубљеБЕОГРАД НА ВОДИ: Арапи уплатили оснивачки капитал од 22 хиљаде евра
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА