Најновије

НОВО ЧУДО: Птице формирале Путинов лик изнад Њујорка! (ВИДЕО)

На небу изнад Њујорка десила се невероватна појава која се као пожар раширила интернетом путем Јутјуба и друштвених мрежа.
Да ли је вам личи на Путина? (Фото: ЈуТјуб)

Да ли је вам личи на Путина? (Фото: ЈуТјуб)

Шерил Гилберт је из отвореног туристичког аутобуса на небу изнад Бруклиншког моста снимила јато птица које се кретало у чудноватом ковитлацу. У једном тренутку јато је попримили обрис људског лика, а велики број корисника Јутјуба сматра да се у њему може препознати лик руског председника Владимира Путина! Наравно, све то је довело до велике полемике, и док једни сматрају да је реч о чуду, други сматрају да се ради о видео монтажи. Како први човек Руске Федерације важи за љубитеља птица можда није ни чудо што су му на овај начин одале почаст. А зашто баш изнад Њујорка? Да ли је то неки знак, јер је ту седиште Уједињених нација или из неког другог разлога, можда ћемо сазнати у будућности.
Прочитајте још:ПЕРСЕИДИ: Ноћас погледајте у небо и замислите жељу (ВИДЕО)ДА ЛИ ЈЕ ОВО НОРМАЛНО: Аустралијски уметник уградио уво у руку (ВИДЕО)РОДИТЕЉИ ОВАЈ ВИДЕО ЋЕ ВАМ СЛЕДИТИ КРВ У ЖИЛАМА: Погледајте како је лако манијаку да намами девојчицу (ВИДЕО)
Извор: Srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА