Најновије

Када бака дода гас: Возила у супротној траци 60 километара!

Једна Немица (78) успела је да пређе читавих 60 километара возећи у супротном смеру на ауто-путу на повратку из Лођа у централној Пољској, док је јутрос није зауставила пољска полиција.
Илустрација (фото: auti.hr)

Илустрација (фото: auti.hr)

Бака коју су зауставили пољски полицајци није умела да им објасни како се обрела у траци за супротни смер, а мислила је и да вози у исправном смеру траком за спорија возила, док је, у ствари, заузела траку за бржа. - Заустављена је у 6.00 сати јутрос, 60 километара од Лођа. Рекла је полицији да је у једном моменту постала свесна да вози у супротном смеру, али да је наставила, рачунајући да ће ускоро наићи на излаз на коме ће моћи да сиђе са ауто-пута - казао је пољској телевизији ТВН24 Анџеј Боровјак из пољске полиције. Пољски полицајци били су увиђавни и бакица је завршила само са казном за саобраћајни прекршај, а полицијска кола су је испратила на прави правац да настави пут у домовину.
Прочитајте још:ОВО МОРА ДА СЕ ЗНА: У Перуу пронашли „ванземаљце“!?КОШМАР СВАКОГ ПУТНИКА: Снимао како гори мотор авиона којим лети (ВИДЕО)
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА