Најновије

Коха: Суд за злочине ОВК у Холандији?

Земља у којој ће бити седиште Специјалног суда за злочине ОВК још није одређена, а највише се спекулише да би то могла бити Холандија, објавио је приштински лист "Коха диторе".
Илустрација (Фото: ripost.net)

Илустрација (Фото: ripost.net)

Представници Холандије су саопштили да о томе још нису разговарали са косовским званицницима већ само са званичницима ЕУ. Званична Приштина је одбила да се изјасни о улози коју има у преговорима о седишту Специјалног суда за злочине ОВК на Косову, наводи лист. У Приштини се нагађа да Косово вероватно неће имати никакву улогу у процесу одређивања седишта Специјалног суда за злочине ОВК јер је једним од уставних амандмана, који су усвојени у косовском парламенту, предвиђено да Специјални суд за злочине ОВК у име Косова може да преговара о седишту тог суда са осталим земљама, преноси "Коха диторе".
Прочитајте још:ДАНАС ЋЕ ТЕК БИТИ ПАКАО: А ево кад и где се очекује освежење!Mитрополит Aмфилохије: „НАТО бомбе створиле исламску државу на Косову“ТАЛАС МИГРАНАТА ИДЕ КА СРБИЈИ: 4 милиона избеглица из Грчке креће ка Београду!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА