Најновије

РАСПАД ДВЕРИ: Глишић тврди да је Обрадовић "фирер"!

Владан Глишић и Бошко Обрадовић већ недељама немају никакву комуникацију, а односи су још више захладнели када је Обрадовић отпустио Глишићеву супругу Лидију која је радила у служби за односе са јавношћу.
Владан Глишић (Фото: Двери)

Владан Глишић (Фото: Двери)

Глишић је потврдио ове наводе, али није ни прећутао ништа везано за некадашњег саборца и пријатеља Обрадовића: "Он се понаша као диктатор који странку води као да је приватна фирма. Једина смо странка у којој председник нема помоћника ни заменика. О свему одлучује сам, као прави фирер. Истина је да је велика тензија међу нама, али не напуштам Двери, изјавио је Глишић за београдске медије и додао да није проблем само у његовој жени и њеном отказу: "Није дао отказ само мојој жени, већ је реч о још четворо људи који су отпуштени у јулу јер Бошко Обрадовић доводи своје људе", испричао је Глишић за Ало. Још једна тачка размимоилажења ова два лидера је и заједнички наступ коалиције ДСС-Двери. Обрадовић свим силама заговара овај патриотски блок, а Глишић се томе противи. Међутим, Двери су раније демантовале приче о било каквом распаду, тврдећи да су то медијски спинови. У Српском покрету Двери постоје различита мишљења о даљем развоју наше политичке организације која се налази у једној новој и сложеној фази и то је природно и нормално. Медијски написи о поделама у Дверима нас дефинитивно радују јер је то знак да сметамо и да је владајући режим у страху од надолазеће снаге Српског покрета Двери и Патриотског блока у целини - навели су из ове организације.
Прочитајте још:Мађари граде дуплу ограду ка Србији?Вучић: Боље да односе уређујемо сами него да чекамо БриселСЕКСИ ПОЛИТИЧАРКА: Емина Јаховић финансира Расима Љајића?!
Извор: Курир / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА