Најновије

ТАЛАС МИГРАНАТА ИДЕ КА СРБИЈИ: 4 милиона избеглица из Грчке креће ка Београду!

Хиљаде миграната укрцало се јуче у Ђевђелији у воз који иде из Грчке за Београд, а у српску престоницу требало би да стигну током ноћи. Избеглице са малом децом буквално висе са прозора вагона, а циљ им је да се преко Београда докопају Мађарске и других земаља Европске уније.
Мигранти (Фото: ЈуТјуб)

Мигранти (Фото: ЈуТјуб)

У Грчкој и Турској се тренутно налази око четири милиона људи избеглих из Сирије и Ирака, а очекује се да они у таласима крену ка Србији, оцењује Комесаријат за избеглице. Иван Герингов, потпредседник комесаријата за ову тешку ситуацију са мигрантима у Србији оптужује Македонију игрчку које само “врућ кромпир” пребацују у Србију. – Да Македонија и Грчка поштују своје договорене обавезе, ми не бисмо имали никакав проблем. Али, ове две земље ништа не чине, већ само пуштају мигранте да иду даље ка Србији. Тренутно их у Турској има 2.5 милиона, а у грчкој 1.5 милион, не знамо када ће кренути овамо, нити како ће то изгледати. Незахвално је прогнозирати било шта, али ако се број миграната буде драстично повећавао, сигурно ћемо морати да предузмемо и неке додатне мере – закључио је Гергинов. У Министарству за рад, запошљавање, социјална и борилачка питања кажу да је ово уобичајени свакодневни долазак миграната и да нема потребе за алармантним реаговањем.
Прочитајте још:101 ГОДИНА ОД ЦЕРСКЕ БИТКЕ: 5 занимљивости о величанственој победи српске војскеРОДИТЕЉИ ОВАЈ ВИДЕО ЋЕ ВАМ СЛЕДИТИ КРВ У ЖИЛАМА: Погледајте како је лако манијаку да намами девојчицу (ВИДЕО)ОТАЦ РАФАИЛО ОЧИТАО БУКВИЦУ: Црква није плажа ни тератана! (ВИДЕО)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА