Најновије

Вече борилачких спортова у Обреновцу

Унија спортиста организује борилачки спектакл “Combat night 2015” , који ће се одржати 29. августа 2015. године у 19 часова на спортском терену “ Мала Раба” у Обреновцу.
Илустрација (Фото: Pixbay.com)

Илустрација (Фото: Pixbay.com)

На овој спортској ревији такмичари из клуба борилачких спортова "Кнез Лазар" - Филип Радовановић, Немања Павловић, Кристина Пантић, Немања Филиповић и бориће се против најбољих бораца из Србије у саватеу, кик-боксу и боксу. Меч вечери одржаће се у професионалном боксу између Александра Мацакање и Ненада Марковића. Детаљније о овом спортском дешавању говори Иван Јегоровић, председник Комисије за спорт у Градској општини Обреновац. - Кад су борилачки спортови у питању, “Combat night 2015” је свакако један од највећих спортских догађаја у Србији. Пројекат је подржан од стране Градске општине Обреновац, а на овој спортској манифестацији гледаоци ће имати прилике да уживају у мечевима вишеструких шампиона. Један од најперспективнијих боксера у Србији, Александар Мацакања одмериће снаге у рингу са Ненадом Марковићем из клуба борилачких спортова “Гроцка” – рекао је Јегоровић. У паузама између мечева биће демонстрације теквондоа, каратеа и рвања. Улаз за ову спортску манифестацију је бесплатан.
Прочитајте још: ЈОШ ЈЕДАН СКАНДАЛ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Саша Илић напао комесара за безбедност, возач Партизана напао судију
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА