Најновије

ПРЕДИВНО: Хиљаду младих људи на Церском маршу

На Церском маршу, манифестацији којом се обележава 101. годишњица Церске битке, учествoвало је преко 1.000 младих људи. Марширајући од Шапца до Текериша, они су носили заставе Србије, заставу са ликом Путина као и заставу Доњецке Народне Републике. Овогодишњи Церски марш посвећена је најмлађем војнику српске војске у Првом светском рату Момчилу Гаврићу.
У славу предака (Фото: Правда)

У славу предака (Фото: Правда)

Марш дугачак око 40 километара кренуо је од шабачке Саборне цркве светих апостола Петра и Павла а циљ је био код спомен обеележја на Текериши. Церски марш се организује већ шесту годину за редом, а ове године манифестација је одржана под покровитељством града Шапца, општина Владимирци, Коцељева, Богатић и Мали Зворник, Министарства одбране и Туристичке организације Лознице. У Церском маршу учењство је и лидер Покрета Образ Младен Обрадовић. Организатор Марша је Удружење грађана "Церски марш".
Прочитајте још:ЗАПАД СЛАБИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ: Желе да смање надлежности Српске, а да ојачају централизам!ГЛИШИЋ УЗВРАЋА: Ja представљам Двери, странка Бошка Обрадовића покушава да нам узурпира име
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА