Најновије

И СРБИЈА ДИЖЕ ЗИД НА ГРАНИЦИ МИГРАНТИМА? Европа тражи хитно блокирање балканског пута миграција!

Европски комесар за миграције, унутрашње послове и грађане Димитрис Аврамопулос истакао је забринутост европских званичника због балканског пута који је отворен за нелегалне миграције. Због ове изјаве и Србија ће по свему судећи морати да следи мађарски пример и затвори границу за азиланте.
Мигранти у Прешеву (Фото: Јутјуб)

Мигранти у Прешеву (Фото: Јутјуб)

Из Брисела је стигло јасно упозорење – канал миграција мора хитно бити затворен иначе ће потопити целу Европу. – Кријумчари људи су отворили овај правац и прилив миграната постао је све већи, што је основ за забринутост и узбуну. Одатле је само у јулу у Мађарску стигло 35.000 азиланата – навео је Аврамопулос и додао да се овоме што пре мора стати на пут. Границе у региону су под опсадним стањем, а најкритичније је у Ђевђелији, на граници Македоније и Грчке, где су се азиланти масовно потукли око места у возу за Србију. У железницама наводе да “путем туге” сваког дана превезу и до неколико хиљада миграната из Сирије, Авганистана и Пакистана.
Прочитајте још:СНП: Србија да подигне зид према МекедонијиСЛОВЕНСКО БРАТСТВО: Шојгу најавио велике војне игре Русије, Белорусије и Србије
Извор: Наше новине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА