Најновије

Руси: Не бојимо се рата!

Захваљујући атомском оружју и све агилнијој армији, нико се неће усудити да нападне Русију, тврде њени грађани. Спокојни су и више брину због других ствари које могу да их задесе.
Руси се не боје рата (Фото: Јутјуб)

Руси се не боје рата (Фото: Јутјуб)

Руси се више боје од раста цена и економске кризе него од могућности избијања рата. То потврђују нови резултати истраживања "Левада центра". Слични резултати били су и пре пар месеци, што показује степен реалности истраживања. Већина њих није забринута што у продавницама нема гушчије паштете из Француске или скупоцених сирева из Италије и Швајцарске. За Русе је најважније да не порасту рапидно цене млечних производа, меса и кромпира као и омиљена хељда. Иако се руска влада труди да не допусти дивљање цена и разне махинације трговаца једно је неоспорно, поскупљује говедина и прерађевине из увоза. Русија је успела једино да организује производњу пилетине које сада има довољно, а јаја чак и извозе. Свињетину и говедину Русија и даље увози. Сва испитивања показују да већ сада многи грађани Русије мисле да ће економска криза трајати дуго и да би народ могао да осиромаши. Бојазан Руса да не изгубе посао поготово у компанијама где су до кризе биле високе плате није безразложан. Кад су почеле санкције, многе западне компаније су почеле да смањују персонал, а број запослених су смањиле и многе руске компаније. Сада 38 одсто грађана страхује да, кад дође на посао, не добије обавештење да је вишак. Скоро исто толико се боји да им лоше стање у привреди и пољопривреди може погоршати још више животни стандард. Због пада рубље у последњих годину дана, Руси далеко мање путују и у иностранство. Иако су на крају ранг-листе страхова самовоља власти, слабост и некомпетентност руководства, то не значи да су то занемарујући проблеми у Русији.
Прочитајте још:КОНАЧНИ ОБРАЧУН СА АСАДОМ? И Израел припрема копнене снаге за упад у Сирију!Нови подвиг Владимира Путина: Овај пут под водом – испод Црног мора! (ФОТО)
Извор: Srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА