Најновије

НОВИ СУКОБ: Израел напао Сирију!

Сиријска армија саопштила је да су израелски авиони погодили једно цивилно возило у једном селу на сиријском делу Голана, дуж границе између две земље и да је убијено петоро цивила.
Израел гомила тенкове на граници са Сиријом (Фото: timesofisrael.com)

Израел гомила тенкове на граници са Сиријом (Фото: timesofisrael.com)

Сиријска телевизија је навела, позивајући се на војни извор, да је возило погођено у селу крај Кунеитре, али није објавила друге детаље. Удар је уследио након што су синоћ израелске ваздухопловне снаге и артиљерија напале палестинске војне пунктове у пограничном подручју у знак освете за четири ракете испаљене из Сирије на север Израела. Та земља је за ракетирање окривила палестински Исламски џихад, кога спонзорише Иран. Неименовани израелски званичник изјавио је да су данас погинули заправо милитанти одговорни за јучерашњи ракетни напад на Израел. У том извештају се наводи да су погинула четворица милитаната на сиријском делу Голана.
Прочитајте још:ПОДИГНУТЕ ТЕНЗИЈЕ: Кијев провоцира Донбас да први нападнеДА ЛИ СЛЕДИ РАТ: Јужна Кореја поручила да ће оштро одговорити на сваку провокацијуШЕФ ПЕНТАГОНА: Русија врло, врло значајна претња
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА