Најновије

ПРЕМА ЗЕМЉИ ЈУРИ АСТЕРОДИ СМРТИ: На приче о смаку света реаговала НАСА!

Беспућима интернет стварности проширила се прича да огромни астероид иде према Земљи и да ће изазвати тотално уништење. Теорија је узела толико маха да је чак и НАСА осетила потребу да реагује.
Илустрација (Фото: eleport2001.ru)

Илустрација (Фото: eleport2001.ru)

Из центра америчке свемирске агенције навели су да је то потпуно погрешна информација и да Земљани не би требало да страхују. Теоретичари завере су отишли толико далеко да су навели да ће се удар догодити између 15. и 28. септембра и негде код Порторика. И не само то, навели су да власти САД у тајности раде план шта учинити по питању ове катастрофе. Међутим, у НАСА су рекли да не постоје никакви изгледи да ће нешто у том периоду да погоди Земљу. - Не постоји никакав научни доказ да ће астероид или било какав свемирски објект да погоди земљу - рекао је Пол Чодас из НАСА. - Да стварно постоји толики астероид који може да уништи Земљу, вероватно бисмо га до сада и ми видели. Чодас је додао да те приче о смаку света слуша готово свакодневно.
Прочитајте још:УКРАЈИНКЕ: Ево зашто за њих кажу да су секси! (ВИДЕО)Ево шта се деси кад три Муслимана изаберу погрешног Руса за тучу! (ВИДЕО)
Извор: Јутарњи лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА