Најновије

СРПСКИ МЕДИЈИ НИСУ ОБЈАВИЛИ: Вулин признао да је могућ упад џихадиста у Србију

БЕОГРАД - Александар Вулин, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у влади Србије, признао је да је могућ упад џихадиста у Србију, јер није могуће контролисати све мигранте који долазе.
Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

"Да, то је увек могуће. У овом моменту је кроз нашу земљу, с почетка ове године, прошло скоро 90 хиљада људи. Нико не може гарантовати ко су ти људи, да ли су они опасни, да ли угрожавају безбедност и у којој мери, али захваљујући раду наших министарстава и представника надлежних служби успевамо да осигурамо безбедност наше земље." - рекао је Вулин, пренела је руска агенција РИА Новости. Српски медији и новинске агенције нису на овакав начин пренеле речи министра Вулина. У домаћој јавности је све већу страх од прилива миграната, те последица њиховог евентуалног дужег задржавања у земљи, а талас миграната постаје горуће и најважније политичко питање на тлу Европе. Неки од страхова су оправдани, али постоји и доста медијских спекулација, те недоумица које су резултат незнања и недостатка, односно, слабе информисаности о овом проблему.
Прочитајте још:ИПАК НИСМО САМО ТРАНЗИТ: Европа Србији враћа мигранте и остаће овде!ЧЕПУРИН ПОХВАЛИО СРБИЈУ ЗБОГ ХУМАНОСТИ: Предстоји нам арапска јесен!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА