Најновије

ПОРНО ГЛУМАЦ УЛАЗИ У "ВЕЛИКОГ БРАТА": Ово су хардкор радови Карла Боса! (ФОТО 18+)

Гоце Гиновски, македонски порно глумац, познатији под уметничким именом Карло Бос, биће један од учесника ријалитија "Велики брат", који у септембру почиње да се емитује на ТВ Прва и ТВ Б92. Он је на друштвеним мрежама најавио да ће се окушати у другачијем шоу програму од оног по којем је постао чувен.
Карло Бос у акцији (Фото: xhamster.com)

Карло Бос у акцији (Фото: xhamster.com)

Чувени порно Македонац је добро познати љубитељима филмова за одрасле, а годинама ради у Милану у којем обично снима сцене са такозваним "милфовима", односно старијим добродржећим женама. На фотографији доле можете га видети у акцији са Исабелом Ди Капу. Гоцету, пардон, Карлу, изгледа да није довољно што је славан у Италији и шире, па се "прославио" и прозивањем јавних личности - он је јавно позивао на убиство Бокија 13, познатог трансвестита. Он је на свом Фејсбук профилу написао да ће платити некоме 15.000 евра уколико убије Бокија, што су многи осудили. Разлог - сметало му је што трансвестит брука Македонију. Због претњи и увреда, тужили су га Боки 13 и Јелена Карлеуша, коју је такође прозивао. Сасвим је могуће да он баш због тога жели да учествује у "Великом брату", јер су и познати трансвестит и певачица учествовали у том ријалитију, па Карло жели да докаже да је бољи од њих. С обзиром на запаљиви карактер овог порно глумца, можемо свашта очекивати у предстојећем "Великом брату", а и продуценти то знају и сигурно нису изабрали случајно.
Прочитајте још:Исповест секс раднице: Радим у јавној кући и ово је 5 највећих заблуда које људи имају о том послуРЕГИОН СЕ ТРЕСЕ ЗБОГ ХАПШЕЊА СОРАЈИНЕ ДРУГАРИЦЕ: Старлете за ноћ од 500 до 5.000 евра
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА