Најновије

СНИМАЈУ САМИ СЕБЕ: Крше Мински споразум - Украјинци туку минобацачима (ВИДЕО)

УКРАЈИНА - Власти ДНР и ЛНР упозоравају да су гранатирања која врши армија Украјине све чешћа и све жешћа, те да је број жртава из дана у дан све већи, али међународна заједница још увек није осудила Кијев, иако је и шеф мисије ОЕБС-а, Александар Хуг, признао да украјинска војска врши гранатирања, те да на више поља грубо крши Мински споразум.
Донбас (Фото: ЈуТјуб)

Донбас (Фото: ЈуТјуб)

Подсећамо, мисија ОЕБС-а је требала да отвори представништво у Горловки, али то није учињено управо због жестоких гранатирања од стране украјинске војске по овом месту. Хуг је рекао да се диви људима који живе у Горловки, али да они ту не могу остати, јер место ни најмање није безбедно. Он је такође критиковао Кијев због тога што украјинска армија спречава мисију ОЕБС да контролише линије разграничења. Овај снимак који је пре неколико дана освануо на Интернету показује како се украјинска армија практично хвали ударима које спроводи отворено кршећи Мински споразум. Погледајте!
Прочитајте још:Порошенко „искулирао“ Меркелову и ОландаПредседник Нобеловог комитета тражи од Обаме да врати награду за мир!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА