Најновије

ВУЧИЋ: Договор је постигнут, вечерас се формира Заједница српских општина!

Преговарачки тимови Београда и Приштине, које предводе премијер Србије Александар Вучић и премијер самопроглашеног Косова Иса Мустафа, постигли су договор у Бриселу о формирању ЗСО, телекомуникацијама, Парку мира и енергетици.
Александар Вучић (Фото: РТС принтскрин)

Александар Вучић (Фото: РТС принтскрин)

Преговарало се о формирању Заједнице српских општина и слободи кретања преко моста у Косовској Митровици, енрегетици и телекомуникацијма. На задовљство српске делегације коју је предводио премијер Александар Вучић подстигнут је договор по свим питањима. - Цео дан смо имали разговоре са представницима ЕУ и на крају с Албанцима. Договорили смо се око свих тема и са задовољством могу да кажем грађанима Србије не треба да бринете донели смо добре споразуме. Формира се Зајединица српских општина са веома широким овлашћењима. Са председником, скупштином, заставом и грбом.
Прочитајте још:БРУТАЛНИ ОДГОВОР: Муслију да ли стварно хоћеш иста права као Оливер Ивановић?Николић: Никада нећемо признати независност КосоваПОСТИГНУТ ДОГОВОР У БРИСЕЛУ: Србија добија своју телекомуникациону компанију
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА