Најновије

СТЕФАНОВИЋ ДИЖЕ УСТАНАК: Нећу више да седимо заједно у власти са напредњацима!

БЕОГРАД - Потпредседник ДС Борислав Стефановић изјавио је данас да око десет локалних одбора те странке партиципира у власти са СНС у неколико општина и да је предложио да се и те коалиције раскину.
Да ли је ово "предизборни" трик!? (Фото: ЈуТјуб)

Да ли је ово "предизборни" трик!? (Фото: ЈуТјуб)

После дешавања у Великој Плани, Стефановић је новинарима рекао да је на Председништву странке предложио да се те коалиције раскину, али да му за сада не делује да има превише ентузијазма да се усвоји тај предлог. Мислим да нема никакве сврхе да будемо на власти са људима са којима немамо ниједну додирну тачку, ни политичку, ни идеолошку, који прогоне опозицију на сваком кораку и који батињају чланове ДС - рекао је Стефановић, наводећи да је ДС са СНС на власти на пример у Панчеву и Раковици. Додао је да је "мало чудно са њима седети у власти". Говорећи о ситуацији у Великој Плани, где су тамошње демократе и напредњаци сменили председника општине из ДСС, Стефановић је рекао да је то "ствар договора неколико људи са напредњацима". - То је јасно, само је питање да откријемо ко су људи који стоје иза договора и шта су добили за то. Добили су позиције које су имали, то говори о њима, али и о нашој странци која је такве људе бирала на те позиције. То је срамота - поручио је Стефановић. Он сматра да због таквих појава скупштине општина не би требало да постоје, већ да би само требало бирати веће и градоначелника. Председништво ДС донело је данас одлуку о обавези одборника те странке да промене одлуку о смени председника општине Велика Плана Дејана Шулкића из Демократске странке Србије.
Прочитајте још:ПЛАТФОРМА ПАЛА У ВОДУ: Председник љут због споразума са Приштином?Зашто се Вучићевим партнерима не иде на изборе!?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА