Најновије

Чеда поновио и опет сви ћуте: Косово је главни услов за чланство у ЕУ!

БЕОГРАД - Чедомир Јовановић, лидер ЛДП-а, недавно је поздравио најновије споразуме постигнуте у Бриселу између Приштине и Београда, истичући да је неопходно чим пре признати независност Косова, јер ће то бити један од главних услова за чланство Србије у Европској Унији.
Чедомир Јовановић (Фото: Јутјуб)

Чедомир Јовановић (Фото: Јутјуб)

Иако је ово суштинско питање за српску политику, изјава Јовановића је толико изигнорисана од стране политичара, како владајућих, тако и опозиционих, да чак ни у медијима, не рачунајући "Правду", није заузела право место. Јовановић је ову изјаву јасније поновио и на свом Твитер профилу, али опет нема реакције, као да је то крајње неважно питање. Можда је Јовановић изгубио своје позиције на политичкој сцени, али тешко је поверовати у то, јер су Јовановићеве изјаве готово увек изазивале, па и по много мање важним питањима, пажњу јавности и медија. На пример, свега дан раније, готово сви медији су пренели његову тезу о "фашистичком дивљању десничара" којом се противио протесту против политике Европске Уније поводом миграната. Да ли ће Србија морати да призна Косово да би ушла у Европску Унију и да ли због тога политику учлањења Србије у ЕУ треба прогласити неуставном и антисрпском, питање је изгледа које не одговара никоме у овом тренутку, па чак ни опозицији. Никоме не пада на памет да се бави темом "признања Косова", једнима вероватно из дубоког уверења да се то никада неће десити, другима вероватно из уверења да је то већ завршена ствар.
Прочитајте још:Китаровићка скапирала: Брисел да зове Русију упомоћ!ШЕШЕЉ ОБЈАВИО СВОЈИМА: Крећемо у кампању – избори на Светог Николу!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА