Најновије

ДА ЛИ ЈЕ СРБИЈА СПРЕМНА ЗА НОВЕ ПАРОВЕ: Маца Дискреција, Весна Ривас, Ивана Електра...

Иако се ријалити шоу "Малдиви" још није завршио, на телевизији Хепи вечерас стартује нова сезона популарног шоуа "Парова".
Маца Дискреција (Фото: ЈуТјуб)

Маца Дискреција (Фото: ЈуТјуб)

Овог пута, Хепи телевизија одлучила је да емитује два ријалитија упоредо: наставља се “Хотел Малдиви”, који полако улази у финални део, али и нови шоу “Парови”, који креће у вечерас, у 21.00 сати. Тренутно позната имена која учествују су каскадер Урош Ћертић, Зорица Дукић, победница прве сезоне "Парова", Душица Грабовић, Маца Дискреција, Весна Ривас, Ивана Електра, манекен Никола Павловић и Мики Ђурић... - С обзиром на опремљеност продукције наше телевизије, можемо да емитујемо програм уживо, без бојазни да ће се догодити нека грешка – кажу у Хепи телевизији. – Наша студија су пажљиво припремана за програм, опрема је бирана у договору са највећим стручњацима, тако да, тренутно, располажемо одличним техничким могућностима.
Прочитајте још:ИСЦЕДИЛА ЈЕ БУБУЉИЦУ СТАРУ ШЕСТ ГОДИНА: Ево шта је изашло! (ВИДЕО)Николићка осула по Кристијану: Он је обичан нарко-дилер!
На стотине лед екрана је у студијима “Парова” и “Хотелу Малдиви”, а режије су проширене и с ојачаним капацитетима усмерене на што бољи квалитет. Међутим ни то није све, уиграни продукцијски тим,спреман је да сваког тренутка крене и трећи ријалити, уколико публика и гледаоци Хепи телевизије то буду тражили. Извор: Блиц / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА