Најновије

СВАКА МУ ЧАСТ: Испио литар пива за 3,94 секунде!

Током финала такмичења у брзом испијању пива, на Житном тргу у Зрењанину поводом манифестације "Дани пива", убедљиву победу однео је Мартин Кајтази из Бачке Паланке који је криглу од једног литра испио за 3,94 секунде!
(Фото: southcoastsun.co.za)

(Фото: southcoastsun.co.za)

Другопласирани је забележио време дуже од шест секунди. У женској конкуренцији победница је Мартина Трајковић из Лесковца која је криглу са пола литре пива испила за 4,15 секунди. Ове године у брзом испијању пива опробало се 30 такмичара, међу којима три жене, а победници су награђени новчаним наградама и поклон пакетима пиваре Карлсберг. Такмичење у брзом испијању пива је манифестација која се редовно одржава у оквиру "Дана пива" и тим поводом у Зрењанин пристижу такмичари и из других градова, док пивопије бодри бројна публика код које ово такмичење побуђује изузетно интересовање, саопштио је организатор. Фијакеријада која се организује у склопу те зрењанинске манифестације, свечано је отворена у суботу, а у оквиру програма одржан је и Меморијал "Милан Носоњин". У оквиру такмичарског дела одржано је 3. коло Купа Србије у дисциплини двопрег, а ове године је био највећи одзив - од укупно 21 такмичара, прво место освојио је Љубиша Трњаков Стапар. Популарни певач Жељко Јоксимовић одржао је на Тргу слободе концерт и окупио чак 20.000 фанова који су заједно са звездом два сата неуморно певали његове највеће хитове, а центар Зрењанина претворио се у право фестивалско језгро. Наступајући током четвртог дана манифестације "Дани пива", Јоксимовић је промовисао и своје најновије песме које је публика за кратко време веома добро прихватила. Наступ Генерације 5 окупио је на Житном тргу праве поштоваоце рок звука, који су окупљени међу пиварским штандовима након дужег периода поново у Зрењанину могли да чују легендарни састав. Дуже одсуствовање са зрењанинске сцене надокнадили су вулканом позитивне енергије коју је публика одмах одлично прихватила, а посебно када су се зачули звуци великих хитова "Ти и ја", "Најјачи само остају" и "Ти само буди довољно далеко". Посебно занимљив програм за децу током јубиларних "Дана пива", добио је своју локацију у пешачкој зони у самом центру града, где су у Гимназијској улици, током свих пет дана манифестације у вечерњим сатима организоване представе за децу, након којих окупљене малишане забављају аниматори. По узору на светске метрополе, у улици доминирају постављени разнобојни кишобрани који доприносе занимљивој атмосфери, а током протекла четири дана, улицу је посетио изузетно велики број деце и њихових родитеља.
Прочитајте још:ИСЦЕДИЛА ЈЕ БУБУЉИЦУ СТАРУ ШЕСТ ГОДИНА: Ево шта је изашло! (ВИДЕО)КАДА РУСИ ЗАПАЛЕ ВАТРУ: То изгледа овако! (ВИДЕО)РАТОВИ ЗВЕЗДА: Бољи него икад! Погледајте трејлер! (ВИДЕО)
Извор: Танјуг  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА