Најновије

УДРИ БРИГУ НА ВЕСЕЉЕ: Мигранти се проводили у центру Београда (ВИДЕО)

У централном делу парка, под ведрим небом, зачула се музика и граја. Људи су се окупили у круг и тапшали у ритму музике.
Мигранти (Фото: ЈуТјуб)

Мигранти (Фото: ЈуТјуб)

Један момак из Пакистана је свирао на бубњу, а група младића из исте земље је играла у средини. Ишли су у ред јадан за другим, ширили руке и поскакивали. Били су насмејани. Деца, жене и остале избеглице су биле насмејане. Пролазници су застајали и задивљено гледали. На питање новинара СрбијаДанас.цом шта се заправо дешава, да ли славе неки празник, један Пакистанац нам је рекао да нема посебног разлога. Како су нам казали, желе да се мало опусте и забаве, да бар на моменат забораве све оно ружно што их је до тада снашло. А таквих ствари је, нажалост, и превише. Један од њих је ту "представу" назвао карневалом. И заиста, за тренутак као да је све стало. Сви су се претворили у један осмех, сви су у једном ритму ударали дланом о длан. А онда громогласан аплауз свих присутних. "Застава" се спустила. Разишли су се, свако код свог шатора, свог дрвета, својим бригама.
Прочитајте још:Велико интересовање за добровољно служење војног рокаЧувар Зејтинлика открио тајну: Аписове мошти се враћају у СрбијуРуку Светог Саве односе из Србије?
Извор: Srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА