Најновије

ДА ЛИ ЋЕ СЕ АМЕРИКА ПРОМЕНИТИ: Клинтонова рапидно губи популарност међу гласачима

САД - Вашингтон пост и тв канал ЕјБиСи (ABC) објавили су заједничко истраживање о америчким председничким кандидатима, а резултати показују да се Америка мења.
Хилари Клинтон (Фото: ЈуТјуб)

Хилари Клинтон (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, главни закључак овог истраживања је да Хилари Клинтон рапидно губи популарност међу гласачима. Овај факт значи да људи у Америци показују симпатије према другачијој политици, односно, прекид актуелне политике САД-а, како на унутрашњем плану, тако и на плану спољне политике. Подсећамо, Хилари Клинтон, мање-више заступа готово идентичну "демократску" политику коју води и актуелни председник Барак Обама. Доналд Трамп, републикански кандидат, кандидат је који постаје својеврсна звезда председничке трке и готово сва истраживања показују да је Трамп човек који ће на крају председничке трке задобити највеће поверење међу грађанима САД-а. Према овом истраживању, чак 53% испитаних је изразило став да Клинтонова код њих изазива негативан утисак. Током јула оваквих одговора је било мање за 8%. Њих 21% се изјаснило као "гласачи супротних ставова", док је чак 39% испитаника свој однос према Клинтоновој описало као "веома негативним". Вашингтон пост пише да Клинтонова, упркос тренду пада популарности, још увек стоји боље од републиканских кандидата Доналда Трампа и Џеб Буша.
Прочитајте још:САД и ЕУ подељене око будућности УкрајинеЕУ губи 100 милијарди евра и два милиона радних места због санкција Русији
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА