Најновије

КРИСТИЈАН ЗАПРЕТИО ЛЕПОМИРУ: Не можемо да се бијемо, само могу да те бијем (ВИДЕО)

Кристијан Голубовић постао је судија, али само накратко на имању у Лисовић. Наиме, у игри Суђење Станија је тужила Тамару Ђурић јер је лажирала титулу мис Фарме, а у том суђењу судија је био Кристијан Голубовић.
Кристијан Голубовић (Фото: Јутјуб)

Кристијан Голубовић (Фото: Јутјуб)

Почетак суђења је водио веома искусно, одлично је бартао правним чињеницама, знао је како треба да се понаша у судници, а чак је и чекић поломио. "Тужићу задругу Стразбургу што је направила заверу и прогласила Мају Николић за мис Фарме", рекао је Кики. Толико се уживио да је чак избацио Мају Николић из суднице, јер он има право на то. "Излази из суднице, марш из суднице, ја то имам право", викнуо је Голубовић, пошто га је Маја назвала криминалцом и да је Лепомир ауторитет и полицајац и да је он спречио заверу током избора мис Фарме, што је Кристијана страшно увредило. "Ви за мене нисте никакав ауторитет. Ја вас овде поштујем као нормалне људе, али морате мало реално да гледате на живот. Не желим да причаш да можеш да ме бијеш напољу, а ти не можеш ни овде ни напољу да се бијеш, само могу да те бијем", изгубио је живце Кики јер је Маја рекла да је Лепомир ауторитет да заустави заверу против Маје. "Ти су пропао полицајац, а ја сам бивши криминалац", објаснио је Кристијан Лепомиру, а ситуација је толико била усијана да је умало дошло до туче. "Видиш да је ненормалан, убиће нас овде. Немој да се више свађаш с њим, ако се побијете, не могу да те браним", саветовала је Маја Лепомиру. "Бројао сам у себи и чекао је само да устане. Никада не бих први", рекао је Лепомир после Маји, а остали су признали да је ситуација била веома напета и да су се бојали да ће доћи до туче. Зорица је рекла Маји да не сме да изазива овакве ситуације и да је она изазвала напету ситуацију. "Ово је вербални дуел. Јесу ли хтели игрице, добили су игрице. Хоће да се играју, а само кад њима одговара. Лицемерје. За мене ћеш ћути да сам криминалац или да сам криминалац, али не и да сам психопата јер нисам", објаснио је после Кристијан Новици.
Прочитајте још:КРИСТИЈАН ОБЈАСНИО: Гади ми се изглед данашњих девојака, све изгледају као порнићаркеПРОНАШЛА СЕ: Факултетску диплому заменила за порниће ! (ВИДЕО 18+)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА