Најновије

НЕМА ДАЉЕ: Сакашвили постаје премијер Украјине!?

КИЈЕВ - Михаил Сакашвили, некадашњи председник Грузије, од пре неколико месеци је гувернер Одесе и лични саветник украјинског председника Петра Порошенка, али сада ствар поприма готово невероватне димензије.
Сакашвили (Фото: ЈуТјуб)

Сакашвили (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, на званичном сајту украјинског председника је постављена петиција којом се скупљају потписи за постављање Сакашвилија на место премијера Украјине. Извесни Виталиј Бигун, аутор и покретач петиције, позива људе да "пусте човека да спроведе реформе у Украјини, те стане на пут корупцији" и подрже иницијативу да Сакашвили постане премијер Украјине. Према законским одредбама, уколико петиција у року од три месеца скупи 25 хиљада потписа, разматраће је украјински председник.
Прочитајте још:БРИТАНЦИ ПОБЕСНЕЛИ: Раша Тудеј побеђује БиБиСи путем Интернета!САХРАНА ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ: Да ли ЕУ умире или „цркава“ у Србији!?
Колико је петиција озбиљна или не, са сигурношћу се не може утврдити, али обзиром да Грузија потражује од Украјине да испоруче Сакашвилија због оптужби за корупцију и злоупотребе државничких функција, сасвим могуће је да је реч о шали. Са друге стране, Сакашвили је већ гувернер Одесе, тако да "ђаво може однети шалу" и то не треба никога да чуди. Извор: Правда    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА