Најновије

Бошко Обрадовић: Оптужујем Вучића за угрожавање безбедности Србије

"Оптужујем Владу Републике Србије да својом катастрофалном политиком према огромној  имигрантској  кризи директно угрожава економску,  социјалну,здравствену и општу безбедност грађана Србије, саучествујући у демографском инжењерингу промене структуре становништва Европе", стоји у саопштењу Двери које је потписао Бошко Обрадовић.
Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

"Док  Европска  Унија  сваки  дан  подиже  све  више  зидова  и  ограда  противне ограниченог  прилива  миграната, Влада Републике Србије отвара границе наше државе за неконтролисан прилив свих врста миграната, избеглица и азиланата. Док Виктор Орбан у срцу ЕУ шаље комплетну војску и полицију да затворе границе Мађарске, тиме у потпуности онемогућава улаз избеглица у западне земље ЕУ и предлаже имигрантима да се населе у Србији, Влада Републике Србије ћути и нема одговор на ову невероватну провокацију", наводе Двери. Двери још додају да чешки председник Вацла Калус констатује да миграција није никакво људско право и да се треба одрећи идеологије мултикултурализма предлаже затварање граница, а да Влада Републике Србије глуми "Европљане над европљанима". "Док ретко која држава на мигрантском путу ка ЕУ евидентира избеглице и азиланте, Влада Републике Србје се хвали да им узима све податке и тиме омогућава Европској Унији да их накнадно све врати Србији и насели код нас - земљи првог издавања њихових докумената у Европи", кажу у Дверима Двери наводе и да ће оваквом политиком Србија постати највећи азилантски центар у Европи и додају: "Ако  се  наша  власт  прави  глупа,  прави  се  луда  или  директно  ради  против интереса државе,  ми нисмо ни луди ни глупи, а имамо и обавезу као одговорни српски политичари да у духу понашања других европских лидера бринемо искључиво о интересу свога народа и безбедности државе. Влада Републике Србије, њен премијер и министри могу индивидуално да приме избеглице у својим породичним домовима, али више не смеју да угрожавају општу безбедност  грађана Србије. Са овако катастрофалном политиком према  невиђеној  имигрантској кризи мора хитно да се престане док не буде касно."
Прочитајте још: ФРАНЦУСКА: ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ БЛОКИРАЛИ ПАРИЗ ТРАКТОРИМА – АНТИРУСКЕ САНКЦИЈЕ НАЈВИШЕ ПОГОДИЛЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ МЕСАЧепурин: Oпасност од повратног таласа миграната у Србиjу
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА