Најновије

Ово је отац Кристијана Голубовића: Њихова потресна животна прича је невероватна (ФОТО)

Александар Кристијан Голубовић рођен је 1969. године у Минхену. Како сам тврди, зачет је истог јутра када је његов отац Србољуб одведен на доживотну робију.
Кристијан Голубовић (Фото: Фејсбук)

Кристијан Голубовић (Фото: Фејсбук)

Млади Кристијан пошао је очевим стопама. Још као малолетник је служио казну у поправном дому, након што су се његов друг Милорад Улемек Легија и он потукли са групом младића у центру града. Са шеснаест година је први пут "заглавио" у Централном затвору, а већ са непуних двадесет у кафани "Болеч" тукао пепељаром. Ови почеци  жестоког момка са асфалта Кристијана Голубовића су добро познати, али ко је његов отац и каква их то слична судбина везује? О свом оцу Кристијан је у једном интервјуу изјавио следеће: "Каква је то судбина да се зачнем из једног јединог покушаја свога оца да направи сина и исте ноћи бива одведен на доживотну робију. Цела ова ситуација наговештава ток невероватних догађаја једног живота, мог живота. Заправо моја мајка је те '69 године била трудна са мојом сестром коју је родила на Богојављање 19. јануара и баш непосредно након порођаја, мој отац који је баш у то време био под потерницом због оружане пљачке са смртним исходом, ваљда сујетно љут што није добио сина, тек свежу мајку оплоди и истог јутра бива ухапшен и одведен на доживотну робију. Још док сам био ембрион, ствари у мом животу су кренуле наопако и тако настаје предиспозиција да дете од раних дана нема оца крај себе у годинама када је то најнеопходније... Први пут сам срео свог оца у неком од првих разреда основне школе, након његовог спектакуларног бекства из тада најчуванијег затвора у Немачкој у Минхену. Клинац који је одрастао без оца, за ким је жудео сваки дан у свом кратком животу, ствара потајно у себи хероја у виду свог јаког тате, који је био предмет мог просуђивања и идеологије на крајње екстреман начин." Заиста невероватно потресна животна прича. Али, поред склоности криминалу, отац и син такође имају заједничко још нешто. По Кристијановим речима: "Кад је отишао у затвор, почео је да црта, па је негде 70-их година победио са својим радом на УНЕСКО изложби, овде у Београду у Сава центру. Таленат за цртање са њега је прешао на мене и ја јако волим да цртам и неки стручњаци су рекли да то јако лепо изгледа и да имам талента."
Прочитајте још:КРИСТИЈАН ЗАПРЕТИО ЛЕПОМИРУ: Не можемо да се бијемо, само могу да те бијем (ВИДЕО)МРАЧНЕ ТАЈНЕ ЛЕПОМИРА БАКИЋА: Откривена преписка са трансексуалцем а онда пале и претње! (ФОТО)
Извор: srbijadanas.com  / Пулс Асфалта

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА