Најновије

Станија напустила "Фарму"

Станија Добројевић јутрос је изашла са “Фарме” како би се појавила на суду. Она је дошла на унапред заказано рочиште по тужби коју је поднела против Сораје Вучелић која је испричала како је Станија наводно орално задовољавала извесног дечка у тоалету једног клуба.
Станија (Фото: Фејсбук)

Станија (Фото: Фејсбук)

Суђење по овом предмету је управо почело, Станија ће завршити давање исказа. На овом рочисту појавила су се два сведока. Актер догађаја није дошао на суд, као што није дошла ни тужена Сораја Вучелић. Подсетимо, Станија Добројевић и Сораја Вучелић започели су прави рат преко друштвених мрежа. "Шта можете да очекујете од особе која је слала своје слике порно сајтовима и у јавност пласирала фотке на којима је разни мушкарци поливају голу у кади. Нека ме остави на миру и скине ми се с грбаче. Истина је да је она орално задовољавала мог друга Матију, а то што сам испричала је само део, остатак је још црњи", рекла је Сораја, али јој ни Станија није остала дужна. "Питам се само докле ће ме пратити ове наказе", одговорила јој је Станија.
Прочитајте још:Учесница Фарме 6 у садо-мазо акцији: Порно радови Јелене Крунић! (ФОТО 18+)МАНИЈАК УПАО НА „ФАРМУ“: Усред ноћи ушетао на имање, а онда се појавио Лепомир
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА