Најновије

ПРЕВИЈАЛА СЕ ОД БОЛОВА: Оно што су доктори пронашли у њеној вагини ће вам следити крв у жилама!

Блогерка Мишел Бороу, испричала је своју невероватну причу, која је почела тако што је отишла код свог гинеколога на годишњи преглед. Блогерка се пожалила свом доктору на чудне болове у пределу абдомена.
Илустрација (Фото: gizmondo.com)

Илустрација (Фото: gizmondo.com)

Лекар је урадио детаљан унутрашњи преглед, а оно што је пронашао шокриало је и њега и пацијеткињу! Наиме, гинеколог је из вагине извукао клупче мачијих длака! Мишеле је била у шоку, али сазнање како су длаке доспеле тамо је и гинеколога и њу оставило без речи. Првенствено, гинеколог је мислио да је извукао стари тампон, који је случајно остао ту, али Мишел му је одговорила да она не користи тампоне. Самим тим, схватили су шта је стварало болове у њеном стомаку, а ево како су мачије длаке доспеле у њену вагину. Наиме, у Мишелином кревету понекада спавају и њене мачке. Длаке које су оставиле на чаршафима, залепиле су се за пенис њеног вереника, са којим током секса не користи иначе кондом. С обзиром на све те оконости, мачије длаке су током вођења љубави двоје људи доспеле у вагину, и ту се угнездиле на месец дана! Након овог догађаја, мачке спавају искључиво на горњем делу прекривача, Мишел више нема болове у стомаку, али редовно проверава има ли длака на постељини, за сваки случај.
Прочитајте још:СРБИЈИ ПРЕТИ ДЕЧЈА ПАРАЛИЗА: Стручњаци позивају на вакцинацију децеДА БУДЕ МУШКО: Може ли се планирати пол бебе?
Извор: telegraf.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА