Најновије

СЕКС У ДОМАЋИМ РИЈАЛИТИЈИМА: Они се нису стидели пред камерама! (ВИДЕО 18+)

Свађе свакако доприносе гледаности ријалитијма код нас. Међутим, постоји нешто што бележи далеко боље резултате. То је наравно секс. Поједини учесници оваквих формата код нас нису имали проблем да воде љубав пред камерама. Подсетимо се неких који су такође били слободни попут Ермина Мујаковића и Стефане Банић.
Пао први секс у Великом брату (Фото: Јутјуб)

Пао први секс у Великом брату (Фото: Јутјуб)

Данијел Алибабић и Јована Николић су имали секс у четвртој сезони „Фарме“. И то више пута пред камерама. Чак су једном приликом развалили кревет током акције. Они су се после ријалитија венчали, али се њихов брак неславно завржио и то уз тешке увреде које су потом уследиле. Јелена Голубовић и Чупо Калач су имали секс у петој сезони "Фарме". Због овога глумицу често прозивају да је "шталарка", баш због секса у штали. Међу првима који су имали секс у српским ријалити емисијама јесу Ена Попов и Марко Миљковић и то у кући "Великог брата" и тада као аномине личности. Секс између Маријане Чаврљак и Николе Немешовића Немеша је обележио једну од претходних сезона "Великог брата". Они су више пута имали акцију и спаваћој соби. Најслободнији досад били су Ружица Вељковић и Филип Ђукић. Они су на "Паровима" водили љубав пред осталим учесницима овог шоуа у прошлој сезони.
Ruzicin obecani sex bez pokrivaca se upravo dogodio, ostali su gledali u soku(Tijana, Gasttoz, Amy i Mimi) I na kraju aplaudirali Posted by Parovi - Tv Happy on понедељак 1. јун 2015.
Подсетимо се и акције Ервина и Стефане у "Великом брату". Нецензурисани снимак секса Ервина и Стефане можете погледати ОВДЕ. Наравно ову су они које је забележила камера. Поједини учесници су се потрудили да свој секс сакрију од гледалаца, па су то обављали у купатилу или на другим местима где камере не снимају.
Прочитајте још:Њена ћерка је прва раширила ноге у Великом брату: Ево шта каже Стефанина мајка о понашању ћеркеНАЈБОЉЕ ОД НАЈБОЉЕГ: Оне су у Топ 10 Плејбојевих зечица! (ВИДЕО)Кристијан брани Станију: Сви сте ви овде некоме пу*или!
Извор: pulsonline.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА