Најновије

ТЕШКЕ РЕЧИ: Болесна Исидора брани Србију од Оље Бећковић!

Књижевница Исидора Бјелица, испровоцирана интервјуом водитељке Оље Бећковић, реаговала је на друштвеним мрежама оштрим изјавама. Иако је изјавила да се неће, због болести, давати изјаве, ипак је написала статус, као одговор на интервју Оље Бећковић.
Исидора Бјелица (Фото: ЈуТјуб)

Исидора Бјелица (Фото: ЈуТјуб)

- Згрожена сам овим интервјуем, тешка искључивост, болест, вређање колегиница водитељки и што је најчудније дубока вера да је баш она та умна глава која мозе да одреди ста је ђубре а шта уметност. Језа тоталитаризма. Језа да се ово објави и да то Пајтић цитира...Добро да ли неко у Србији чита шта ова жена и са колико мржње говори, па свака старлета је пунија љубави од ње. Па сваки нешколовани несрећник у ријалитију је даље од мржње ње. Глумица из Камионџија и филмова Лепе Брене ће уводити тоталитарни ред у културу шта сме у књижару, шта у библиотеку шта на тв? Ово само показује да они који мрзе, а мисле да су интелектуалци су много инфериорнији и од проститутке која не мрзи никог. Сачувај ме Боже оваквог псеудоелитизма - поручила је Исидора. Пре тога, била је нешто блажа у статусу.
I zaista dok god se budemo ucutkivali i povlacili pred onima koji mrze i sire zlobu bice jos vise mrznje i... Posted by Isidora Bjelica on недеља 6. септембар 2015.  

Бјелица: Терор мањине

- И заиста док год се будемо ућуткивали и повлачили пред онима који мрзе и шире злобу биће још више мржње и злобе.. Извињавам се свима што сам заћутала, наивно сам веровала да се ћутањем и повлачењем мржња може смањити. Нажалост, од нашег прећуткивања се бес и злоба оних без љубави јос распламсава. И као што ћутња није спасила ниједну жену од породичног насиља тако је и са друштвом. Ову прелепу земљу мржњом терорише мањина мрзилаца свега и свачега... Причаћу и писаћу до последњег дана ма како да је он близу, а после ће причати моје књиге. Волим вас бескрајно пријатељи моји, опростите ми моје непромишљености, ова страшна болест ме чини још осетљивијом....Молитва и за све оне удаљене од љубави који у свему осим себи самима виде све лоше..Воли вас Ваша Иси.

Бећковић: Андрић и водитељке

На питаје новинарке о прављењу атмосфере о забрани треш литературе, "или некакве фарме и парова, него да људи једноставно кажу - нећемо то да читамо, нећемо то да гледамо?", Оља Бећковић је одговорила. - Е, ту смо ми у проблему. Ја претпостављам да је идеја уредника овог панела та идеолошка прича да ли треба да се објављују фашистичке или не знам какве књиге. Али мени се ова друга ствар чини много важнијом. Хајде ми да се договоримо са тим озбиљним књижарима да не може на истом месту да се продаје Андрић и нека од оних водитељки, или шта знам. То друго није књига, то стави у самопослугу, на киоск, где хоћеш, али у књижари не може да стоји.
Прочитајте још:МИСТЕРИЈА НОВЧАНИЦЕ ОД СТО ДИНАРА: Да ли сте знали шта значи ова формула?ТОП 20 СТВАРИ ПО КОЈИМА СЕ ПРЕПОЗНАЈУ СРБИ: Како ствари стоје код вас?
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА