Најновије

Генерал Тео

У четвртом колу Европског првенства Србија је демолирала Турску. Питање победника се није постављало, а Срби су демонстрирали силу. Србија - Турска 91 - 72.
Милош Теодосић (Фото: Принтскрин)

Милош Теодосић (Фото: Принтскрин)

Од самог старта Србија је показала да нико не треба ни да сумња ко ће бити победник. После почетних 7-7, Србија је направила серију од 15-0 и тако показала да победу неће доводити у питање. Играли су Срби феноменално, комплетна екипа је играла добро, а највише су се истакли Мирослав Радуљица и капитен Милош Теодосић. Одличну партију пружио је и Никола Калинић који је на самом старту утакмице везао две тројке. У игру су улазили сви репрезентативци Србије, а минутажа је била добро распоређена па су се ведете тима одарале. У стрелце су се уписали сви наши репрезентативци сем Драгана Милосављевића. Виђено је прегршт лепих асистенција, веома добро је наш тим шутирао тројке, играна је добра одбрана па резултат није могао да изостане.
Бољи од осталих у нашим редовима били су Милош Теодосић 17п 3ск 13ас, Никола Калинић је убацио 15п, 2ск и 4ас, а најефикаснији је био Мирослав Радуљица са 20п, 6ск, а веома добру партију пружио је и Огњен Кузмић са 6п и 6ск. Бјелица се више одмарао него што је играо али је ипак стигао до квоте од 8 поена.
У редовима Турске истакли су се Чеди Осман са 11п, 9ск, 1ас, Ерсан Иљасова са 11п, 4ск, 2бл, Семих Ерден 14п, 3ск, 1ас, Али Мухамед са 16п, 2ск, 4ас и Огуз Саваш са 10п, 3ск.
Прочитајте још:
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА