Најновије

Миша Банана био у контакту са наjмање 10 политичара

БEOГРAД - Oсуђени нарко бос Родољуб Радуловић током 2008, 2009. и 2010. године био jе у контакту са наjмање десетак политичара из тадашњег државног врха, пише "Информер".
Родољуб Радуловић (Фото: МУП)

Родољуб Радуловић (Фото: МУП)

Kако наводи таj лист, позиваjући се на "одлично обавештене изворе из БИA", поред лидера ДС Ивице "Дачића и његових сарадника, Mиша Банана се редовно сретао и са људима из самог врха ДС, али и са поjединим функционерима ЛДП-а Чедомира Jовановића и УРС-а Mлађана Динкића". Извор београдског листа додаjе да су снимци Ивице Дачића, Бранка Лазаревић, Вање Вукића и Ивице Tончева "само мали део видео колекциjе снимљене током праћења Банане". Извор тврди и да jе снимак Ивице Дачића са Радуловићем у ресторану "Гушти мора" 31. jануара 2009. био, не само видео, већ и звучно покривен. Потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић изjавио jе у понедељак, поводом обjављивања снимка његовог сусрета са Радуловићем, да таj састанак ниjе био таjни, већ jе реч о таjном снимку и да jе очигледно да jе то урађено како би се могло користити за политичке уцене. Дачић jе рекао да снимак ниjе ништа ново, да познаjе Радуловића више од 10 година и да се с њим састаjао у време када оваj ниjе имао криминални досиjе. Дачић jе упитао како jе могуће да њему, као тадашњем министру унутрашњих послова, нико ниjе скренуо пажњу на то да постоjи безбедносни ризик, односно да се Радуловић бави организованим криминалом.
Прочитајте још:СВЕТАЦ КОЈИ ЈЕ ХОДАО МЕЂУ НАМА: Овако нас је учио патријарх Павле!РОГОЗИН: Војна индустрија Русије се стабилно и динамично развија упркос санкцијама
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА