Најновије

НАЈВЕЋА ПРЕВАРА У ВЕЗИ МИГРАНАТА: У Саудијској Арабији празно насеље за 3 милиона становника (ВИДЕО)

САУДИЈСКА АРАБИЈА - Теорије о томе да су мигранти политички пројекат мењања демографске структуре Европе су добиле још једну која тресе глобалне медије, а реч је о насељу Мина у Саудијској Арабији.
Мина - шатор град (Фото: ЈуТјуб)

Мина - шатор град (Фото: ЈуТјуб)

Ово насеље је познато као "шатор-град", а реч је о простору од 20 квадратних километара који је предвиђен за насељавање три милиона становника. Насеље је саграђено од специјалних шатора у којима постоје сви услови за живот на овом пустињском простору Саудијске Арабије. Шатори имају клима-уређаје, те све друго што је потребно за живот и таквих шатора у Мини има преко 100 хиљада, наводи се на сајту Амјузинг Планет Репортс, а налази се на око 8 километара удаљености од познатог исламског светилишта Мека. Ових 100 хиљада шатора је намењено поклоницима који долазе једном годишње на молитвене ритуале у Меку, а глобални медији пишу да је ово уједно и најбоље решење за избеглице из Сирије, те друге избеглице исламске вероисповести са Средњег и Блиског Истока. Шатори се користе свега пет дана, приликом доласка поклоника у Меку, наводе светски медији. Од како траје избегличка криза, поставља се питање улоге Саудијске Арабије која до сада није примила ниједну избеглицу. Многи теоретичари завере у овом факту виде доказ теорије да су избеглице политички пројекат исцениран у циљу мењања демографске структуре Европе, односно, доказ завере против Европљана. Саудијска Арабија, иначе, понудила је новац за изградњу 200 џамија које би користило пола милиона избеглица које су дошле у Немачку, али новац за пријем избеглица на територију Саудијске Арабије не нуде, пише портал ИнфоВорс.
Прочитајте још:НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ: Порука „Исламске државе“ у вези фотографије удављеног дечака избеглицеУ Мађарској хране избеглице као псе (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА