Најновије

НАТО ПРЕВАРАНТИ У ЦРНОЈ ГОРИ: Подметнули ми - нисам хтео да учествујем у споту!

БУДВА - Познати будвански угоститељ Крсто Никлановић, који је последњих дана био медијски најекспониранији „промотер“ идеје чланства Црне Горе у НАТО, оптужио је ауторе рекламе у којој се он појављује као „лобиста“ Алијансе – за злоупотребу његовог лика и дела, пише портал ИН4С.
Крсто Никлановић (Фото: ЈуТјуб)

Крсто Никлановић (Фото: ЈуТјуб)

Он је рекао да је од других сазнао да је спорни спот у коме се он појављује као НАТО промотер емитован између полувремена неких спортских догађаја, те да није била његова ни жеља ни воља да се појављује „као главна личност на промоцији НАТО-а“. У изјави за портал ИН4С, Никлановић тврди да су му чланови екипе агенције која га је снимала сугерисали да изговори реченицу „Успех је када чуваш своје и градиш свакодневно пријатељства и даља партнерства“, што је и учинио, не очекујући, вели, да ће то бити злоупотребљено у промотивне сврхе. - Ја то радим свакодневно (склапа пријатељства и гради партнерства, прим.ред) у својој фирми, бавећи се ресторантерством. Трудимо се ја и читава моја фамилија да угостимо било кога. Не гледамо ко је у НАТО, и ко је у којој партији. И кад смо код партија – не припадам ниједној. Сваког у очи могу да погледам – казао је Никлановић. Он је нагласио да не жели да се овај његов коментар схвати као правдање за било шта. „Мислим да се зна ко сам и што сам, и од кога сам!" – истакао је Никлановић. Никлановић је подвукао да му није био циљ да никога промовише, осим, како је рекао, себе као угоститеља, Будву и Црну Гору. Навео је да је очекивао „фину репортажу, која не би била прва“, те да ће убудуће „пет-шест пута мерити што изговара“. Каже, такође, да није сумњао да ће доћи до злоупотребе видео материјала, тим пре јер је разговор с њим снимала агенција из Београда. Потврђујући да је злоупотребљен у реклами и да није промовисао НАТО, Никлановић је казао ИН4С-у и да је управо због тога, на његов захтев, спорни снимак и уклоњен са Јутјуба и ТВ екрана. Никлановић је потврдио новинару ИН4С да му је посебно непријатно што мора да објашњава својим пријатељима Русима, који су му стални гости и са већином је изградио пријатељске односе, да није НАТО промотер и да је био „жртва класичне злоупотребе“.
Прочитајте још:НОВА ПРОВОКАЦИЈА: Албанци формирали асоцијацију општина Прешево, Бујановац и МедвеђаТадић: Никако нећу у владу са Вучићем
Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА