Најновије

МРТВА ДЕВОЈКА МИ УБИЈА СВЕ НАЈМИЛИЈЕ: Новица Здравковић открио породично проклетство!

Популарни певач и учесник ријалитија "Фарма" Новица Здравковић испричао је Јелени Крунић и Јелени Милошевић своју животну причу тврдећи да носи проклетство због девојке која је пре 35 година погинула.
Новица Здравковић (Фото: Принтскрин)

Новица Здравковић (Фото: Принтскрин)

"Била је веома лепа и долазила је сваке ноћи у кафану у којој сам певао. Знао сам да је била заљубљена у мене, али јој ту љубав нисам узвратио јер сам тада био женскарош и мењао неколико девојака за ноћ. Нисам хтео да је искористим и ставим у исти кош са њима, желео сам да останемо пријатељи", казао је певач и додао да су једне ноћи седели у кафани до зоре и да је она пијана села у аутомобил и кренула на посао. "На панчевачком мосту се камион закуцао у њу и на месту је остала мртва. После неколико сати су ми јавили да је више нема", казао је Здравковић. Он је након тога додао да му је после ње умрла родјена сестра коју је волео највише на свету. "Живот ми се распадао. Годину дана од када је умрла сам сваког јутра раном зором ишао на њен гроб мртав пијан,причао и онда бих заспао", каже он и додаје да убрзо након ње је умро њен муж а његов зет. "Затим мој Тома...Умро је у најгорим мукама. Молио сам лекаре да га успавају, а они нису хтели", објашњава он нагласивши да одмах после Томе је умро синовац од 26. година а затим на стотине пријатеља и чланова фамилије. "Та девојка која је погинула пре више од три деценије ми узима све драго. На пролеће сам био код једне жене која се бави тим стварима, пророчанствима или како већ, и она ми је рекла да ми се та девојка свети за неостварене снове. Узима све што ми је најдраже. Нека узме мене одмах немам страх, само нека ми не дира породицу", рекао је и додао да је летос покушао да се убије да би је задовољио и да би прекинула ланац ужаса који му је направила у животу.
Прочитајте још:НИЈЕ СВЕ У СНАЗИ: Влада једним потезом срушио Кристијана на под! (ВИДЕО)СКАНДАЛОЗНО: Станија ради као проститутка – тражи само „богате клијенте“!?
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА