Најновије

ИСПАЛА: Украјинци гађали армију ДНР и мисију ОЕБС

ДОЊЕЦК - Украјинска армија је гранатирала позиције армије ДНР у селу Логвиново у тренутку док је тамо била присутна мисија ОЕБС-а.
Украјинска артиљерија (Фото: Јутјуб)

Украјинска артиљерија (Фото: Јутјуб)

О овоме је известила команда армије ДНР стационирана у Дебаљцеву. "Украјинска армија је гранатирала позиције армије ДНР у Логвинову, а тамо су у том тренутку били припадници мониторинг мисије ОЕБС-а." - речено је агенцији Новороссиа у команди армије ДНР. "Нису погодили саме припаднике мисије ОЕБС, од њих нико није повређен, али су видели све." - наведено је у команди армије ДНР. Према договорима у оквиру Минског споразума, од 1. септембра је дошло до потпуног прекида оружаних дејстава, али очигледно да украјинска страна жели наставак борби. Ово није прво кршење мировног договора, јер је место Александровка у Петровском реону Доњецка гађано у ноћи између 4. и 5. септембра, наводи Новороссиа и додаје да је тада погинуо један ставновник Александровке, док су два лица рањена.
Прочитајте још:АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ ПРИЗНАО: Руси владају европским небом – супериорнији су од нас!ЕКСКЛУЗИВНО: Снимци „заробљених руских војника у Украјини“! (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА