Најновије

КОНАЧНО ПРИЗНАО ВЕЗУ СА ТРАНСЕКСУАЛЦЕМ Лепомир: Излазио сам са Наташом Мазом, она је врх риба!

Бодибилдер и учесник "Фарме" се огласио поводом афере са познатом трансексуалком. Лепомир Бакић је у ријалитију пред фармерима признао да воли трансвестите, као и да су ми интересантни.
Лепомир (Фото: Принтскрин)

Лепомир (Фото: Принтскрин)

Пред његов улазак на "Фарму", у медијима су се појавиле спекулације да је Бакић због афере са трансродним особама добио отказ у полицији, а недавно је и Наташа Маза изјавила како јој се бодибилдер набацивао, покушавајући да је одведе у кревет. Лепомир је кончано проговорио о својој склоности ка трансродним особама, а признао је и да се дружио са Наташом. "Наташу Мазу сам упознао преко неких пријатеља. Она је стварно врх риба. Мислим да је она једина која је променила пол у нашој земљи. Признала ми је да се је.е за лову преко. Било ми је супер што је признала да је транџа и баш сам је због тога зготивио. Ми смо после одлазили на пиће, у теретану, у биоскоп. Иначе, ја волим такве људе, интересантни су ми. Имају тело жене, а мушки мозак", рекао је Бакић пред учесницима. Подсетимо Наташа је рођена као мушкарац Небојша Корнеско, а пре 8 година је одлучила да промени пол и постане женско. Она путем је Фејсбук профила објавила да је након изјаве о Лепомиру, добила претње од ПР-а и да ће вероватно да од свега тога састави тужбу.
Прочитајте још:РИЈАЛИТИ МЕДИЦИНА: Стефани, јеси стављала лек у пич*у!? (ВИДЕО)Тамара Ђурић варала дечка с генералом полиције Симићем
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА