Најновије

Вучић: Настављамо прихват миграната, не знам зашто је то Загребу проблем

Александар Вучић изјавио је данас да Србија, по питању избегличке кризе, сарађује са свима, спремна је да тако и настави и додао да не разуме зашто је Хрватској проблем да обезбеди неопходну помоћ и подршку мигрантима.
Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

"Ми сарађуемо са свима, али знате у нашој земљи ти људи прођу око 600 километара и остају много дуже него што су остали у Хрватској која има тај проблем два дана, а ми имамо четири месеца", рекао је Вучић у Вашингтону где данас завршава тродневну посету. Он је поновио да је Србија спремна да настави да сарађује и навео да је наша земља била спремна за долазак миграната. "Ми смо били спремни, имамо прихватне центре, знамо како да поступамо са тим људима. То за нас није превелики проблем...Све те избеглице прошле су кроз нашу земљу. И ми смо их на леп начин примили и наставићемо то да радимо", рекао је Вучић.
Прочитајте још:Високи комесар УН затражио у Европском парламенту: Србија центар за избеглицеМигранти пробили кордон хрватске полиције, један од миграната узвикивао „Све ћу да вас побијем“ (ВИДЕО)
Извор: Вечерње Новости  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА