Најновије

Хрватска затворила границу са Србијом!

ЗAГРEБ - Хрватска jе ноћас за сав саобраћаj затворила седам прелаза према Србиjи, док jе Танјугу на граничном прелазу Баjаково речено да jе таj прелаз и даље отворен за саобраћаj.
Хрватска затворила границу са Србијом (Фото: Танјуг принтскрин)

Хрватска затворила границу са Србијом (Фото: Танјуг принтскрин)

Шеф смене станице хрватске граничне полициjе Баjаково, Дамир Цули рекао jе Танјугу да jе гранични прелаз Баjаково на граници између Србиjе и Хрватске остао отворен, да ради нормално и да jе проходан за сав саобраћаj. "Баjаково jе отворен, сав промет и саобраћаj се одвиjа нормално и нема гужви", рекао jе Цули. Хрватско министарство унутрашњих послова jе саопштило да jе до 22 сата на подручjе Хрватске ушло 11.003 миграната и да jе полициjа затворила седам граничних прелаза са Србиjом, jавила jе агенциjа Хина. Забрањен jе саобраћаj на деловима државног пута на граници Хрватске са Србиjом у подручjу граничног прелаза Tоварник, Илок, Илок 2, Принциповац, Принциповац 2, Батина и Eрдут. Oве мере су се примењивале периодично у петак од поподневних сати, а тренутно су све активне и на снази су до даљњег, наводи MУП Хрватске, пренела jе Хина.
Прочитајте још:Лазански – Хрвати ће подићи кинески зид и ставиће електричну струју против азиланата (ВИДЕО)Албански мигрант насрнуо репортера, а овај га пребио (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА