Најновије

КРИСТИЈАН ОТКРИО КАКО ЈЕ УПОЗНАО СУПРУГУ: Волела ме 15 година а онда ми је стигло писмо у затвор (ФОТО)

Док је Кристијан правио ограду, друштво су му правиле Меденица и Крунићева које су желеле да сазнају нешто више о његовом приватном животу. Наиме, клаберка га је питала да им исприча како је упознао своју садашњу супругу.
Кристијан и Ивана (Фото: Фејсбук)

Кристијан и Ивана (Фото: Фејсбук)

Он је открио да му је једног дана у затвор стигло писмо и да је од тог тренутка све почело. "Писала ми је писмо у затвор. Воли ме 15 године. Сви су јој рекли да је то глупост, да сам ја криминалац, али она ме бранила, говорила је да нисам криминалац већ добар човек", започео је он а онда је Крунићеву занимало коју школу је завршила његова изабраница и одакле је. "Завршила је оно за аранжирање цвећа, а из Краљева је", рекао је Кристијан да би Јелена прокоментарисала да је претпоставила да није из Београда, да такве девојке не могу ту да се нађу. Међутим, онда је Кристијан наставио причу и испричао како је његова садашња супруга одлучила да му пошаље писмо. "Сањала је једно вече, Света Петка јој је рекла да ми напише писмо, да ми се обрат. И стиже мени писмо од Недовић Иване из Краљева, са непознате адресе, пише "Поштовани Александре...Чула је да ја нисам више са мојом бившом супругом и одлучила је да ми се јави", испричао је Голубовић који сада са Иваном има ћеркицу.
Прочитајте још:У „Фарму“ ушла транссексуалка Наташа Маза, Лепомир престрављен! (ФОТО)ГОЛУБОВИЋ НАПРАВИО ХАОС: Натерао Николићеву и Меденицу да се скину да се види ко је баба (ФОТО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА